Gode Nyheter på TV-8

Nyhetsbilde preges av katastrofe i dag, og de fleste medier kappes om klikkene ved å rapportere om kriser og elendighet. Med Gode Nyheter satser vi i TV-8 på å gjøre dagen din litt lysere.

Gode Nyheter

Vi trenger å høre gode nyheter av og til, og vi vil med dette programmet fortelle om fremgang og gode ideer, og at det faktisk går veldig bra med veldig mange.

Gode Nyheter kommer derfor til å fokusere på det positive, og ta for oss morsomme hendelser og arrangementer. Det skjer utrolig mye bra hver dag, og vi ønsker å formidle det til dere.

Vi trenger positivitet

Når nyhetsbilde preges av katastrofe er det lett å bli skremt og deprimert. Mennesker trenger gode nyheter, og særlig når man er isolert kan nyhetene ett virke overveldende

Vi vil derfor servere dere gladnyheter i mange forskjellige former, og håper at vi får mange som vil følge med. Ta gjerne kontakt om du har tips om nyheter alle har godt av å høre.

Positive hendelser fra hele verden

Gode Nyheter vil også satse på å vende blikket utover, og se hva som skjer rundt om i verden. Frigjøring og vitenskaplige fremskritt gjør at flere og flere lever lykkelige og frie liv.