Lokal tv

TV med elv i bakgrunnen.

En lokal tv-kanal som var å finne på skjermen før var tv-8. Dette var en kanal med lokale program og en lokal forankring. Formålet var å gi flere muligheten til å lage egne programmer som andre lett kunne se på. Dessverre er ikke denne kanalen lenger tilgjengelig.

Hvor kan du se lokalnyheter nå?

Den letteste måten nå å få tilgang til lokale sendinger er å se om det finnes en lokal kanal fra tv-tilbyderen din. Noen steder har de fortsatt dette. Hvis det ikke er det, så vil den beste løsningen være å se på nettet om du finner noen lokale sendinger der.

Du kan for eksempel gjøre et google søk på tettstedet ditt + lokale sendinger. Da vil du kanskje få opp en direkte link til en nettbasert tv-kanal. Et annet alternativ er å se på NRK sine sider om de har noen lokale sendinger. Dette har de ofte og de er lette å finne.

Hvorfor er det viktig å ha lokale sendinger

Lokal tv kan være noe veldig fint å se på. I dag har du alltid tilgjengelig alt som skjer rundt om i verden. Sjelden har du oversikt over hva som skjer nærmest deg. Med lokale sendinger vil du kunne få med deg alt fra siste nytt, til små lokale morsomheter du ellers ikke ville sett.