Siste nytt fra der du bor

Reading latest news

I dag blir vi hele tiden oppdatert på det som skjer i verden. Siste nytt om hendelser i USA eller Kina kommer på løpende bånd, og ofte får vi vite om hendelser der før vi får høre hva som har skjedd i nabobygda. Det burde jo nesten være motsatt, og mange savner raske oppdateringer på lokale hendelser.

Ved å samarbeide med lokale stasjoner kan TV-8 gi deg siste nytt fra både ditt eget lokalsamfunn, og nyheter om lokale saker fra hele landet. Med et litt annet fokus ønsker vi å holde deg oppdatert på det som angår deg.

Nyhetssendinger på TV-8

Hos TV-8 ønsker vi å levere nyheter fra hele landet, og vi ønsker også å ha et litt annet fokus. Våre samarbeidspartnere i lokale stasjoner kjenner lokalsamfunnet bedre enn de fleste, og vet derfor mer om hva som skjer og hva folk er interessert i.

En annen fordel med å samarbeide med lokale stasjoner er den geografiske nærheten de har til området. Dette gjør at de raskere kan være på plass om noe skjer, slik at de kan rapportere ferskere og mer nøyaktige nyheter.

Siste nytt om lokale tema

Der nasjonale medier er raske til å rapportere om ulykker og kriminalitet, ønsker vi å gi deg siste nytt om lokale hendelser.

Et større mangfold lokalt

Vi ønsker på denne måten å kunne gi deg siste nytt om det som skjer der du bor. Mange savner oppdateringer om lokale forhold, og NRK sine lokale nyheter er ikke alltid like raske med å rapportere.

Dessuten trenger samfunnet flere stemmer, og særlig på små steder kan det gjerne bli et mediemonopol. Med TV-8 ønsker vi å skape et større mangfold. Ikke alle saker er like enkle, og et lokalt perspektiv med kunnskap om tingenes tilstand kan gi et mer nyansett bilde av det som skjer.