TV -8 din lokal tv stasjon

Retro tv

Er du glad i lokalnyheter er TV-8 stedet for deg. Vi sender både små, lokale saker og store rikssaker. God underholdning og nyttige kunnskaper i en fin bukett får du hver dag md oss. Aldri en kjedelig nyhetsdag og aldri en lik nyhetsdag, er vårt motto.

Alt på ett sted

Lei av å zappe rundt og ikke finne noe interessant å se på? Da er du ikke alene. Vi bestemte oss for å gjøre noe med det så du skal kunne glede deg til å synke ned i sofaen igjen foran tv-en på kveldene. Følg oss nå for god underholdning.

Har du tips til saker eller lyst til å fortelle noe på TV, så ta kontakt med vår redaksjon i dag. Vi er alltid på jakt etter gode historier, og unike mennesker. De fleste liker å se mennesker som seg selv pp TV, så grip sjansen nå og tips oss.

TV-8

Det er ikke mange lokale tv-stasjoner igjen. En som holder koken er din lokal tv stasjon, TV-8. Vi sender hver dag, alle dager og har daglig nye, friske saker fra nærmiljøet og fra kommunen så vel som nyheter fra hele Norge og utlandet. Sjekk ut våre sendinger i dag, du og.