TV høsten er i gang

TV med norskt landlskap

Det norskeste av det norske finner du på tv-8. Her finnes alt av norske lokale tv-stasjoner og norske programmer på ett og samme sted. Med sammendrag av alt du kan tenke deg av lokale nyheter er kanalen stedet for deg som liker å følge med.

Hele Norge på ett sted

TV-8 tilbyr ikke bare lokale nyheter og lokale kulturopplevelser fra nord til sør. Egenprodusert kvalitets-tv sendes også. Kanalen sender og både gameshows og konkurranser med premier gitt av sponsorer fra hele vårt langstrakte land. Følg med, for det er stadig noe nytt som skjer på TV-8 og ofte nye premier.

TV høsten er ikke bare en begivenhet på de store riksdekkende kanalene. Også mindre kanaler som TV-8 har mye nytt å komme med. Enten du liker lokale saker, nyheter eller konkurranser. Tips oss om du har forslag til ting vi kan dekke eller lage selv. Alltid nye saker direkte til deg.

Først med det siste

TV-8 jobber for å holde deg oppdatert på hva som skjer over hele landet. Først med det siste, er et motto kanalen har så seerne skal være sikre på at det kontinuerlig er fokus på å innhente siste nytt. Tv høsten blir ikke den samme uten din lokale kanal, TV-8.